Ommerenveldseweg 44
4032 NC Ommeren
Bel ons direct
+31 344 - 603 891
Stuur ons een e-mail
service@uwzorgcompaan.nl

Werkwijze

Onze verpleegkundigen kunnen ingezet worden in verschillende zorginstellingen, zowel intramuraal als extramuraal. De verpleegkundigen zijn veelal van Indonesische afkomst en spreken Nederlands. Voor vertrek naar Nederland worden de verpleegkundigen zorgvuldig gescreend waarbij ze aan alle kwalificaties voldoen om te kunnen zorgen voor mensen met verschillende zorgvragen binnen verschillende soorten zorginstellingen.

Samenwerkingen

De verpleegkundigen kunnen ingezet worden bij zorginstellingen door middel van werving en selectie op basis van detachering. Uw ZorgCompaan verzorgd de aanvullende opleidingen, de huisvesting en vervoer. De verpleegkundigen zijn voor een langere termijn beschikbaar (3 tot 5 jaar) en kunnen als fulltime werknemer ingezet worden. Tijdens het gehele detacheringstraject blijft Uw ZorgCompaan betrokken en is er begeleiding vanuit een vaste zorgconsulent die ook het contact zal onderhouden met de zorginstellingen en de verpleegkundigen. Op deze manier wordt er een succesvolle samenwerking opgezet tussen de zorginstellingen en Uw ZorgCompaan.

Stap 1: Kennismaken

Is er interesse in het inzetten van onze verpleegkundigen? Dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek is het van belang dat alles duidelijk wordt over onze verpleegkundige zorg en de samenwerking die wij aan kunnen gaan. Aan de hand van een presentatie met meer en uitgebreider informatie kan er vanuit de zorginstelling gekeken worden of de inzet van Indonesische verpleegkundigen passend is binnen de organisatie.

Stap 2: Voorstel op maat

Elke zorginstelling heeft zijn eigen wensen en behoeften omtrent het inzetten van zorgpersoneel. Meestal is een tweede gesprek wenselijk om alle details door te spreken. Onderwerpen als, op welke afdeling worden de zorgverleners ingezet, om hoeveel personen gaat het, wat zijn de werktijden en wat is de gewenste startdatum, worden besproken. Zodra alles duidelijk is kan er een op maat gemaakt voorstel worden gepresenteerd.

Stap 3: Detachering

Als er van beide partijen groen licht is kunnen we beginnen met de zorg. Wij zorgen voor een match tussen verpleegkundigen en zorginstelling zodat de zorg optimaal geleverd kan worden. Tijdens het proces wordt er contact gehouden met de zorginstelling maar ook met de verpleegkundigen. Zo heeft de zorginstelling snel de zorgverlener die zij nodig hebben!

Meer informatie over de inzet van verpleegkundigen

Wilt u meer informatie over het detacheren van verpleegkundigen? Neem dan contact met ons op via +31(0)344 – 603 891 of mail naar service@uwzorgcompaan.nl.