Ommerenveldseweg 44
4032 NC Ommeren
Bel ons direct
+31 344 - 603 891
Stuur ons een e-mail
service@uwzorgcompaan.nl

Onze visie

Uw ZorgCompaan stelt al ruim 10 jaar verpleegkundige zorg ter beschikking aan zorginstellingen, zowel intramuraal als extramuraal. De organisatie staat voor een uniek concept en onderscheidt zich door haar kennis, persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers.


Waar staan wij voor

Onze verpleegkundigen worden ingezet bij zorginstellingen om de mensen daar van de juiste zorg te voorzien. Dit doen we niet eerder dan dat wij ervan overtuigd zijn dat; de opleiding voldoende is, de Nederlandse taal op een juist niveau is, en dat zij over relevante werkervaring beschikken. Verder zorgen wij dat de huisvesting en begeleiding tip top in orde zijn.


Afspraak is afspraak

Wij leveren maatwerk bij de inzet van zorg. Onze werkwijze is gebaseerd op: afspraak is afspraak. De verpleegkundigen zijn van onbesproken gedrag en zijn in het bezit van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en werken conform de door ons gehanteerde gedragscode. Wij leveren betrouwbare zorg door gebruik te maken van flexibele en veilige inzet van de verpleegkundigen.