Ommerenveldseweg 44
4032 NC Ommeren
Bel ons direct
+31 344 - 603 891
Stuur ons een e-mail
service@uwzorgcompaan.nl

Verpleegkundige zorg van Uw ZorgCompaan in de Gelderlander

Verpleegkundige zorg van Uw ZorgCompaan in de Gelderlander

25 maart 2023

Afgelopen weekend stond Uw ZorgCompaan in De Gelderlander met een interview over onze verpleegkundige zorg. De krant kwam langs bij de training van onze Indonesische verpleegkundigen en geeft in het artikel een goed beeld van hoe onze zorg door Indonesische verpleegkundigen gerealiseerd wordt.

Indonesië kent veel goed opgeleide verpleegkundigen die graag aan het werk willen, terwijl wij hier in Nederland een tekort hebben aan verpleegkundig personeel. In Nederland wordt hoogwaardige zorg geboden en ons goed georganiseerde zorgsysteem is voor veel verpleegkundigen aantrekkelijk. Onze Indonesische verpleegkundigen kunnen werken en kennis vergroten in Nederland en onze cliënten en de Nederlandse zorginstellingen, waar wij mee samenwerken, kunnen wij ondersteunen met gemotiveerde, goed opgeleide en Nederlandssprekende Indonesische verpleegkundigen. Een win-win situatie.

Deze video toont het interview en laat zien hoe de verpleegkundigen te werk gaan in het skillslab van I4 Health Care waar zij trainingen volgen en praktijkoefeningen doen om zo meer te leren over bepaalde ziektebeelden in Nederland.

Het artikel is via de website van De Gelderlander terug te lezen.