Ommerenveldseweg 44
4032 NC Ommeren
Bel ons direct
+31 344 - 603 891
Stuur ons een e-mail
service@uwzorgcompaan.nl

Belangrijk nieuws: Verpleegkundige zorg van Uw ZorgCompaan

Belangrijk nieuws: Verpleegkundige zorg van Uw ZorgCompaan

31 januari 2023

De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier aupairzorg kunnen inzetten om verschillende cliënten van zorg op maat te voorzien, zodat ze langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Onze aupairzorg is voornamelijk gericht op ADL-zorg om cliënten te verzorgen en de familie te ontzorgen.

We zijn er trots op dat we na een zorgvuldig voortraject nu naast de aupairzorg ook verpleegkundige zorg kunnen bieden aan mensen die dit nodig hebben. Deze verpleegkundige zorg is vooral gericht op patiënten met een spierziekte, zoals ALS en de Ziekte van Duchenne, MS of volwassenen en kinderen met een meervoudige handicap. Het gaat daarbij ook om patiënten met beademingsafhankelijkheid. De gecertificeerde verpleegkundigen zijn van Indonesische afkomst, beschikken over alle benodigde diploma’s en spreken Nederlands. Onze Indonesische verpleegkundigen zijn verzorgend en toegewijd aan hun werk. Klik hier voor de particuliere zorg.

De verpleegkundigen kunnen ingezet worden in een zorginstelling. Hiermee proberen we het tekort van verpleegkundigen in de Nederlandse gezondheidszorg op te lossen. Zorginstellingen die dringend verpleegkundigen nodig hebben voor de zorg kunnen contact met ons opnemen om een samenwerking aan te gaan.

Daarnaast is onze verpleegkundige zorg bijzonder omdat het ook aan huis gegeven kan worden, bij de cliënten thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. De zorgverlener kan fulltime voor een langere tijd voor een cliënt zorgen. Hierdoor zal er minder gewisseld worden tussen zorgverleners wat vaak als fijner en rustiger wordt beschouwd door cliënten. De verpleegkundigen bieden vanuit een zorgteam 24uursdiensten, maar ook dag- en avonddiensten en slaap- en waakdiensten zijn mogelijk. Tijdens het gehele zorgtraject bewaakt onze zorgconsulent de zorg, de samenwerking en de kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 – 603 891 of mail naar service@uwzorgcompaan.nl.